Udskriv    

Nyhedsbrev

  Priserne gælder fra 18.-24. maj 2011
 

Få større glæde af dine slyngplanter

Når du planter slyngplanter, som for eksempel klematis eller kaprifolie, er det en god idé at plante flere sorter sammen, der blomstrer både tidligt og sent. På den måde får du en længere blomstringssæson, og du kan nyde vekselvirkningen mellem de forskellige blomster.

Lige nu har Bo Grønt gode tilbud på stor- og småblomstret klematis og kaprifolie Lonicera – i alt 8 forskellige sorter.

Frit valg 2 stk. kr. 99,95

 

 

 

     
 

Plant sommer i dine krukker 

Kan det blive skønnere end krukker med et farvestrålende væld af sommerblomster? For eksempel den imponerende flotte Scaevola, Fjerblomst. Plantes og sættes solfyldt i krukker eller bed. Vand ofte og gød hver uge, så kan du nyde de smukke blå blomster længe – lige indtil frosten.

     
 

Miks og match dine krukker

Det er nu, du skal vælge sæsonens krukker til terrassen, indgangspartiet – eller andre steder, hvor en flot krukke er på sin plads.  I Bo Grønt finder du et kæmpe udvalg. For eksempel de klassiske runde, terracotta krukker i mange størrelser og med både glat og mønstret overflade. Sætter du flere krukker sammen, er det en god idé at variere mellem runde krukker og firkantede eller rektangulære – gerne i forskellige størrelser.

Kom og bliv inspireret hos Bo Grønt.
 

     
 

Planter der sætter smag på hverdagen

Tasty Plants er planter, der sætter smag på hverdagen. Du kan ikke alene nyde synet af de kønne planter, men også smagen, når du bruger dem i køkkenet. Stil de spiselige planter i køkkenvinduet, på altanen, eller i krukker på terrassen forår og sommer. Brug dem i madlavningen. Alle planter er dyrket uden brug af pesticider. Lige nu kan du vælge mellem flere varianter af mynte, der kan bruges til en frisk og superlækker kop te.