Alt om haven og planter

I Bo Grønts skønne havecentre ved vi alt om haven. Kom ind i vores grønne univers, se hvordan vi får alt om haven og til haven præsenteret i et væld af inspirerende og livsbekræftende farver.

Når vi siger vi ved alt om haven, er vi naturligvis parat til at blive udfordret. Vores job er vores hobby, så alt om haven der kan udvide vores horisont hilses velkommen. Kig ind i Bo Grønt havecenteret tæt på dig.

Find alt om haven og til haven i Bo Grønt havecenteret

Rosa_Katherine_Renaissnance_mørk2014Uanset om du leder efter blomsterfrø til dit sommerbed, hækplanter til din bøgehæk eller frugttræer til havens oase, er Bo Grønt havecenteret for og til dig. Vores dygtige og veluddannede personale ved alt om haven, lige fra plantning til beskæring og sygdomsbekæmpelse.

Hos Bo Grønt mener vi, at noget af det vigtigste vi kan tilbyde er kvalitet. Både i form af stærke og flotte planter, og i form af professionel og engageret vejledning. Den målsætning arbejder vi efter hver eneste dag, og vi er stolte af at kunne sige, at hos Bo Grønt kan du finde alt om haven og til haven.

Alt om haven og professionelle produkter

plantestarter-50-liter

I de flotte og indbydende Bo Grønt havecentre finder du blandt et kæmpeudvalg af kvalitetsprodukter også ”Green Garden” serien. ”Green Garden” er vores eget mærke, der med sit kvalitetsstempel viser dig at produkterne er særligt udvalgt af vores dygtige gartnere. Produkterne, planterne og frøene er særligt anvendelige i det danske klima og de danske haver.

Fordi det er vores eget mærke, har disse professionelle produkter prismæssigt og kvalitetsmæssigt mange fordele for dig. Med ”Green Garden” serien sikrer dit Bo Grønt havecenter dig og din have god kvalitet til lave priser.

Vi ved alt om haven – kom ind og få svar på dine spørgsmål

Alle Bo Grønt havecentrene lægger stor vægt på at personalet har et højt fagligt niveau. Uddannelse af personalet sker løbende, således vi kan rådgive om nye produkter og metoder. Vi har erfaring med, og ved alt om havens mange udfordringer. Du er derfor altid velkommen til at stille spørgsmål og bede om råd og vejledning i et Bo Grønt havecenter.

Husk at du kan få de seneste gode tilbud, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.