Blomsterfrø

I alle Bo Grønt havecentre finder du særligt udvalgte og hårdføre blomsterfrø. Med et stort fokus på altid at levere den bedste kvalitet til vore kunder, tilbyder vi markedets bedste blomsterfrø.

Kom indenfor og find blomsterfrø til hele haven. Vi kan præsentere et kæmpeudvalg på mere end 400 forskellige urte- og blomsterfrø, og har med garanti også noget til dig.

Green Garden urte- og blomsterfrø

Bo Grønt har valgt, at have fuld kontrol over kvaliteten i vores udvalg af urte- og blomsterfrø. Derfor har vi vores eget blomsterfrømærke; Green Garden. Frøserien omfatter i alt ca. 400 forskellige sorter i urte- og blomsterfrø.

Med Green Garden urte- og blomsterfrø, er du sikker på at du har det allerbedste udgangspunkt for en succesfuld beplantning af haven. Bo Grønts dygtige gartnere har, i tæt samarbejde med leverandører og kolleger fra hele Skandinavien, udvalgt denne eksklusive serie af kvalitets urte- og blomsterfrø.

I udvælgelsen af sortimentet, er der både taget højde for det danske klima, modstandsdygtighed og forskellige jordforhold, samt lagt stor vægt på vækstkraft og blomsterrigdom. Derfor er Green Garden urte- og blomsterfrø særligt velegnede til dyrkning i danske haver.

Blomsterfrø og alt det andet til den perfekte have

I Bo Grønt butikkerne kan du altid finde unikke blomsterfrø og planter, der kan være den særlige detalje der gør din have perfekt. Blomsterfrø der bliver til de smukkeste blomster, frugttræer der forsyner dig og din familie med frisk frugt eller smukke stedstegrønne buske til at afskærme og afgrænse haven. Vi har det hele, og er parate til at hjælpe dig videre med dine valg og ønsker.

En verden af blomsterfrø og ny inspiration

Besøg ét af vores flotte havecentre allerede i dag, og bliv inspireret til nyt liv i haven. Uanset om det er blomsterfrø eller andet godt til haven du leder efter, kan du altid finde det i de dejlige Bo Grønt havecentre.

Du kan også altid finde masser af inspiration og gode tilbud i vores altid spændende nyhedsbrev. Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her.