Kontakt

Bo Grønt Nexø
Industrivej 3
3730 Nexø
Tlf. 56 94 33 01

E-mail: nexoe@bo-groent.dk

Åbningstider:
Mandag – Fredag: kl. 9.00 – 17.30
Lørdag: kl. 9.00 – 14.00
Søndag: kl. 9.00 – 14.00

På helligdage har vi åbent: kl. 09.00 – 14.00

Ann-Doritt Petersen

Ann-Doritt Petersen

Ann-Doritt er vores kreative sjæl og det giver sig udtryk i vores udstillinger og opsætninger, som er blandt hendes hjertebørn. Hun har været ansat siden 2007 og er uddannet blomsterdekoratør.

Gennem årene har hun tilegnet sig stor faglig viden indenfor hele det grønne område og en stor viden om alle varerne vi har i hele butikken.

Udover vores udstillinger og opsætninger, så lægger Ann- Dorrit´s hjerte hos de afskårne blomster, stauder, buske og sammenplantninger.

gitte-mogensen

Gitte Mogensen

Gitte er uddannet anlægsgartner og anlægstekniker og har været med til at starte Bo Grønt i Nexø i foråret 2002. I kraft af hendes uddannelser og hendes mangeårige erfaring har hun en stor all round viden inden for hele det grønne område.

Gittes primære hjertebarn er de udendørs planter, som hun sørger for bliver passet og plejet efter alle kunstens regler.

En viden som hun gerne dele ud af hvis du brug for hjælp til dine. Derudover er hun et helt leksikon af viden angående de varer vi har haft og dem vi får hjem.

henritte-toettrup

Henriette Tøttrup Hansen

Henriette været ansat i Bo Grønt Nexø siden 2014. Hun har en baggrund som væksthusgartner og blomsterdekoratør og har arbejdet inden for mange forskellige grønne områder bl.a. i gartnerier, havecentre, som anlægsgartner og som graver.

Det har givet hende en bred viden om planter generelt.

Henriettes hjertebarn – eller rettere hjertebørn – er potteplanter, sammenplantninger, stauder og planter til kirkegården.