Gødning

Green Garden er Bo Grønts eget mærke i flydende samt naturlige og mineralske gødninger. Serien af gødning omfatter i alt 10 forskellige specialprodukter med hver sit anvendelsesområde.

Bo Grønts dygtige gartnere har i samarbejde med vore leverandører og kolleger i hele Skandinavien udviklet disse specialgødninger, som er særligt velegnede til brug i danske haver.

Sortimentet er sammensat efter de strengeste krav til høj faglig kvalitet. Ved udviklingen er der lagt særligt vægt på at tilpasse gødningerne til planternes behov.

Gå ikke på kompromis – vælg Green Garden gødning. På trods af, at gødningerne er udvalgt efter de strengeste faglige krav til høj kvalitet, sælger vi disse professionelle produkter til samme pris som andre hobbyprodukter på markedet.

Green Garden er professionelle produkter til danske haveejere.

Her følger en gennemgang af de forskellige Green Garden gødninger:

Rosengødning – Organisk naturgødning.Green Garden organisk rosengødning med mikronæringsstoffer er en livsnødvendig organisk gødning, der indgår i naturens kredsløb og stimulerer jordens mikroliv. Næringsstofferne frigives i takt med rosernes vækst – på den måde får roserne hele tiden, hvad de har brug for.

Green Garden rosengødning er 100% lugtfri. Organisk NPK: 5-2-4 med mikronæring. Sælges i pakninger med 1,8 kg som rækker til 20 kvadratmeter – eller 5 kg. som rækker til 50 kvadratmeter.

Markedsprisen er ca. 70,00 kr. for 1,8 kg. – og ca. 149,00 kr. for 5 kg. 

Rhododendrongødning – Organisk naturgødning.Green Garden organisk rhododendrongødning med mikronæringsstoffer er en livsnødvendig organisk gødning, der indgår i naturens kredsløb og stimulerer jordens mikroliv. Næringsstofferne frigives i takt med planternes vækst – på den måde får dine rhododendron hele tiden, hvad de har brug for.

Green Garden rhododendrongødning er 100% lugtfri. Organisk NPK: 6-2-4 med mikronæring. Sælges i pakninger med 1,8 kg som rækker til 20 kvadratmeter – eller 5 kg. som rækker til 50 kvadratmeter.

Markedsprisen er ca. 70,00 kr. for 1,8 kg. – og ca. 149,00 kr. for 5 kg.

 

Organisk naturgødning.Green Garden organisk naturgødning med mikronæringsstoffer er en allround organisk gødning som kan bruges overalt i haven. Gødningen er særligt egent til køkkenhaven og den indgår i naturens kredsløb og stimulerer jordens mikroliv. Næringsstofferne frigives i takt med planternes vækst – på den måde får planterne hele tiden, hvad de har brug for.

Green Garden organisk haturgødning er 100% lugtfri. Organisk NPK: 8-4-6 med mikronæring. Sælges i pakninger med 5 kg. som rækker til 70 – 100 kvadratmeter.

Markedsprisen er ca.149,00 kr. for 5 kg.

 

Basic Havegødning.Green Garden mineralsk havegødning er en basis grundgødning, som egner sig til gødning i hele haven. NPK: 11-5-18. En NPK gødning med højt indhold af kalium som øger roddannelsen og sikret god vækstkraft i foråret.

Sælges i pakninger 5 kg som rækker til 70 – 100 kvadratmeter og 15 kg som rækker op til 300 kvadratmeter.

Markedsprisen er ca. 100,00 kr. for 5. kg. – og ca. 249,00 for 15 kg. 

Græs – Plænegødning.

Green Garden mineralsk plænegødning er den bedste plænegødning, særligt sammensat til brug under danske forhold og giver plænen nyt liv. NPK: 17-4-11 Sælges i pakninger med 15 kg som rækker til 300 kvadratmeter. 

Markedsprisen er ca. 249,00 kr. pr. 15 kg. 

Langtidsgødning – Krukkegødning.Green Garden Langtidsgødning / Krukkegødning er en specialgødning, hvor næringsstofferne frigives i takt med planternes vækst. Green Garden Krukkegødning er virksomt i op til et halvt år. Meget velegnet til krukker, altankasser og andre plantekummer, f.eks. med sommerblomster.

Med Green Garden Krukkegødning i krukken behøver man ikke tænke på gødning hele sæsonen. Sælges i pakninger med 80 gram.

Markedsprisen er ca. 12,00 kr. pr. 80 gram. / 3 stk. ca. 40,00 kr. 

Orkidégødning.Green Garden flydende orkidegødning med mikronæringsstoffer har den optimale sammensætning af næringsstoffer til orkidéer. Velegnet til alle typer orkidéer.

NPK 3-1-4 med mikronæringsstoffer. Sælges i flasker med 250 ml. koncentreret gødning – nok til 25 liter gødningsvand

Markedsprisen er ca. 40,00 kr. for 250 ml. 

Citrusgødning.Green Garden flydende citrusgødning med mikronæringsstoffer har den optimale sammensætning af næringsstoffer til citrusplanter, samt et ekstra tilskud af jern, som er vigtigt for at holde bladenes grønne farve. Velegnet til alle typer citrusplanter.

NPK 3-1,5-4 med mikronæringsstoffer. Sælges i flasker med 250 ml. koncentreret gødning – nok til 25 liter gødningsvand.

Markedsprisen er ca. 40,00 kr. for 250 ml. 

Flydende næring – til alle planter inde og ude.Green Garden flydende blomstergødning med mikronæringsstoffer er velegnet til alle arter af stue-, altan- og haveplanter. Den værdifulde næringskombination garanterer en god vækst og herlig blomsterpragt.

NPK 8-1-5 med mikronæringsstoffer. En NPK gødning med højt indhold af kalium som øger roddannelsen og sikret god næringsoptagelse og vækstkraft.

Sælges i flasker med 1 liter koncentreret gødning – nok til 200 liter gødningsvand – samt 3 literkoncentreret gødning – nok til 600 liter gødningsvand.

Markedsprisen er ca. 50,00 kr. for 1 liter. – og ca. 129,00 for 3 liter. 

Flydende drivhusgødning.Green Garden flydende drivhusgødning er med til at give en god vækst, sunde planter og større høst af grøntsager i drivhuset. Det høje indhold af kalium giver bedre rodnet og øger planternes næringsoptagelse.

Særdeles velegnet til drypvandingsanlæg i hobbydrivhuse, idet gødningen er sammensat således, at den forhindrer tilkalkning af slanger og dyser. NPK 8-1-5 med mikronæringsstoffer.

Sælges i flasker med 5 liter koncentreret gødning – nok til 1.250 liter gødningsvand.

Markedsprisen er ca. 199,00 kr. for 5 liter.