Græsfrø

Green Garden er Bo Grønts eget mærke i græsfrø. Serien af græsfrø omfatter i alt 5 forskellige specialblandinger til forskellige jordbundsforhold og voksesteder.

Bo Grønts dygtige gartnere har i samarbejde med vore leverandører og kolleger i hele Skandinavien udviklet disse specialblandinger af græsfrø, som er særligt velegnede til brug i danske haver.

Sortimentet er sammensat efter de strengeste krav til høj faglig kvalitet. Ved udviklingen af græsblandingerne er der lagt særligt vægt på at tilpasse blandingerne til forskellige forhold.

Gå ikke på kompromis – vælg Green Garden græsfrø. På trods af, at græsfrø blandingerne er udvalgt efter de strengeste faglige krav til høj kvalitet, sælger vi disse professionelle produkter til samme pris som andre hobbyprodukter på markedet. Green Garden er professionelle produkter til danske haveejere.

Her en hurtig oversigt over de forskellige græstyper.

Her følger en gennemgang af de forskellige Green Garden græsblandinger:

Naturgræs. Let/sandet jord

Græsblanding, som kræver minimal indsats i etablering og vedligeholdelse. Blandingen er sammensat således, at græsserne vil være naturligt på tørre og næringsfattige jorde. Som navnet siger, er det græs, som ikke skal klippes andet et par gange om sommeren og derfor ikke velegnet til stort slid. Sælges i pakninger med 1 kg og 10 kg.

Markedsprisen er ca. 119,00 kr. pr. kg. 

Græsfrø eftersåning. Reparation

Velegnet til en plæne, som skal rettes op eller som en nem løsning, hvis der er et hul i plænen, der skal lappes, forskønnes eller forstærkes. Sælges i pakninger med ½ kg.

Markedsprisen er ca. 70,00 kr. pr. ½ kg.

 Græsfrø hurtigt etablerende.

Slidstærk plæne

Velegnet græsblanding, der hurtigt etablerer sig. Giver hurtigt et udtryk af frodighed, men kræver hyppigere klipninger, da sammensætning af græsfrø er kraftigtvoksende. Velegnet til plæne med stort slid. Sælges i pakninger med ½ kg – 1 kg. – 3 kg. – 10 kg.

Markedsprisen er ca. 269,00 kr. pr. 3 kg. 

Græsfrø langsomtvoksende.Eksklusiv plæne

Græsblanding, som er sammensat i en blanding, der vil give din plæne et smukt ensartet udseende. Antallet af græsklipninger er nedsat, da blandingen består af græsfrø, som er langsomtvoksende, men til gengæld giver en meget tæt og flot plæne. Velegnet til plæne med stort slid. Sælges i pakninger med 1 kg. – 3 kg. -10 kg.

Markedsprisen er ca. 299,00 kr. pr. 3 kg. 

Græsfrø skygge

Specielt sammensat græsblanding, der med sikkerhed kan vokse på de skyggefulde steder og give mosset kamp til stregen. Sælges i pakninger med 1 kg.

Markedsprisen er ca. 119,00 kr. pr. 1 kg.