Green garden

GARTNERENS VALG – DIN FORDEL

Green Garden er en serie af særligt udvalgte haveartikler i Bo Grønt. Green Garden er kvalitetsprodukter til de haveejere, der ønsker det bedste. Green Garden er skabt på grundlag af høje krav til kvalitet, med det formål at sikre haveejeren det bedst mulige resultat.

Bo Grønts dygtige gartnere har sammen med eksperter og kolleger i Danmark, Norge og Sverige lagt hele deres sjæl og ekspertise i udvikling og udvælgelse af denne serie professionelle produkter som er særligt anvendelige i private haver under vore himmelstrøg. På trods af, at produkterne er udvalgt efter de strengeste krav til høj faglig kvalitet, er vi i stand til at tilbyde disse professionelle produkter til samme pris som andre hobbyprodukter på markedet.

Vi kalder produkterne Green Garden – se altid efter dette mærke når du skal vælge produkter til din have. Green Garden produkterne kan købes i Bo Grønts forretninger landet over.

Green Garden serien omfatter:

Blomster- og urtefrø: Ca 400 forskellige sorter.

Blomsterløg: Ca 150 sorter i forårsløg og ca. 250 forskellige sorter i efterårsløg.

Flydende gødning: De bedste gødninger til brug i drivhus, til krukkeplanterne, samt specialgødninger til Orkidéer og Citrus planter.

Naturgødning: Til anvendelse i hele haven, samt specialprodukter til Roser og Rhododendron.

Mineralsk gødning: De bedste gødninger til haven og græsplænen.

Græsfrø: Mange forskellige specialblandinger som giver den bedste plæne under alle forhold.

Jord og sphagnum: Mange specialprodukter som giver planterne de bedste vækstbetingelser.