Hækplanter

Giv dine hækplanter gode betingelser. Besøg én af Bo Grønt butikkerne, få råd og vejledning om din nye hæk, og køb de bedste hækplanter på markedet.

Vores uddannede personale, ved alt om hvilke hækplanter der kan plantes hvor og hvornår. Brug vores erfaring og viden og nøjes med at købe hækplanter én gang.

De mest almindelige hækplanter

De fleste af os, ønsker at hækplanterne når den ønskede højde så hurtigt som muligt. Om den ønskede højde på hækplanterne skal være 60 cm eller 250 cm, lader vi være op til dig og dit behov. Vi vil dog gerne give dig den bedst tænkelige start, og forhandler derfor kun hækplanter af høj kvalitet, med de bedste chancer for at udvikle sig smukt og hurtigt.

De hækplanter der bruges oftest herhjemme kan være stedsegrønne, vintergrønne, løvfældende eller beholde det brune løv som bøgehækken gør.

Få råd og vejledning om dine nye hækplanter

I vores havecentre og planteskoler, kan du få inspiration til din nye hæk, vi kan finde frem til de hækplanter der passer bedst til jeres behov, og vi kan give dig råd og vejledning når det kommer til det mest optimale plantetidspunkt. Plantetidspunktet er eksempelvis ikke det samme for stedsegrønne og løvfældende planter, hvilket jo kan have betydning for hvilke hækplanter du vil have.

Besøg én af vores butikker eller planteskoler, og få vejledning allerede i dag.

Vi følger vores hækplanter til de er ”voksne”

Når du køber dine hækplanter hos Bo Grønt, får du som sagt kvalitetsplanter og effektiv vejledning. Derudover kan du altid komme tilbage til os, hvis du får brug for yderligere gode råd og vejledning vedrørende dine hækplanter. Eksempelvis omkring klipning, flytning eller eventuelle skadedyrsangreb. Vi tilbyder at følge dine hækplanter fra start til slut. Kom ind og hør nærmere.

Følg med i vores udvalg og tilbud i løbet af året, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.