Havecenter

Bo Grønt butikker er spredt over hele Danmark. Du finder vores selvstændige havecentre og butikker på Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm og et havecenter på Færøerne.

Hvert enkelt havecenter har et kæmpe udvalg i kvalitetsplanter, haveartikler og indretning til dit hjem og din have. Vi inviterer dig til at gå på opdagelse i vores grønne univers. Besøg et Bo Grønt havecenter og bliv inspireret.

Et Bo Grønt havecenter har det hele

Som en unik og særlig kundeorienteret egenskab, har Bo Grønt kæden valgt, at det er det enkelte havecenter, der holder trit med, hvad der rører sig i tiden og lokalområdet. Vi mener, at det giver den unikke og særlige stemning som et havecenter skal have, samtidigt med at vi samlet kan konkurrere på pris, markedsføring og kvalitet.

Det enkelte havecenter fokuserer på faglighed, kvalitet og udvalg, og kan derfor altid tilbyde dig det du søger, uanset om det er dig selv, dit hjem eller din have der skal forkæles. Dit lokale Bo Grønt havecenter har ligeledes mange unikke gaveforslag til enhver festlig lejlighed.

Green Garden i dit havecenter

Dit Bo Grønt havecenter er også hjemsted for ”Green Garden” serien, der udmærker sig ved at være særligt anvendelig i danske haver. Prismæssigt kan disse professionelle produkter sagtens konkurrere med de mere hobbybetonede mærker på markedet. Derved sikrer dit Bo Grønt havecenter og ”Green Garden” dig, god kvalitet til lave priser.

Et Bo Grønt havecenter i alle landsdele

Med mere end 20 butikker, ligger der et Bo Grønt havecenter i alle landsdelene fordelt over hele Danmark, og vi har hele tiden en række fælles tilbud på årstidens mest interessante planter og produkter. Du kan få de seneste gode tilbud, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

I hvert havecenter lægges der stor vægt på at personalet har et højt fagligt niveau, og vi uddanner derfor løbende personalet i nye produkter og metoder. Du er derfor altid velkommen til at stille spørgsmål og bede om råd og vejledning i et Bo Grønt havecenter.