Krukker til haven

Find dine krukker til haven i et Bo Grønt havecenter. Vi har altid et kæmpeudvalg i krukker til haven, som du kan vælge imellem. Smukke håndlavede krukker i alle størrelser og farver.

Ligesom alt andet i Bo Grønt havecenteret, er vores krukker til haven i den bedste kvalitet. Her finder du også alle de mange flotte blomster og planter der passer til dine nye krukker i haven.

Pasning af dine krukker i haven

Når du besøger et af de mange flotte Bo Grønt havecentre, kan du sammen med dine nye krukker til haven, naturligvis også få råd og vejledning til hvilke blomster og planter der passer bedst til krukken, dine behov og dine ønsker.

Når vi har de lange og varme somre i Danmark, stilles der store krav til vanding og pasning af blomsterne i krukkerne. I løbet af en lang sommer, kan nogle af blomsterne blive ”trætte” og kedelige, de skal måske gøre plads til nye og friske planter, så dine krukker i haven er flotte i hele sensommeren.

Stedsegrønne planter eller blomsterløg i frostsikre krukker til havenHnd-ved-krukke-løg

Vælger du at plante stedsegrønne planter i dine krukker til haven, har vi altid et stort udvalg af små træer og buske der kan pryde haven året rundt. Sørg blot for at dine krukker er frostsikrede, og få vejledning til hvornår du skal vande disse flerårige planter.

Ønsker du et tidligt og blomstrende forår, kan du allerede i efteråret købe narcisser, krokus- og tulipanløg i dine krukker til haven, og få blomstrende løgplanter når solen begynder at få magt.

Få svar på dine spørgsmål om krukker til haven

Uanset om du har spørgsmål vedrørende krukker til haven, eller andre haverelaterede spørgsmål, er vores dygtige personale parate til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og bede om råd og vejledning, i et Bo Grønt havecenter.

Du kan også følge med i de seneste gode tilbud fra Bo Grønt, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.