Persondatapolitik

Gældende for:

Bo Grønt A.m.b.A.

Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand
CVR: 10149606
www.bo-groent.dk

Introduktion

I henhold til gældende lovgivning beskriver vi her dine rettigheder, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger igennem Bo Grønt

Når du tilmelder dig vores tjenesteydelser som f.eks. nyhedsbrev indsamler vi oplysninger om dit navn og e-mailadresse og tilhørsforhold til et lokalt Bo Grønt havecenter.

Formålet er at vi kan varetage vores interesse i at sende dig information om produktgrupper, tilbud, invitation og nyhedsbrev, jævnførende betingelserne i markedsføringsloven er overholdt.

Vi opbevarer udelukkende dine personoplysninger om dig, og videregiver ikke oplysninger til tredjemand.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev indsamler vi kun oplysninger af dit navn og din e-mailadresse og tilhørsforhold til et lokalt Bo Grønt havecenter. Formålet er at vi kan varetage vores interesse i at sende dig vores nyhedsbrev.

I nogle tilfælde registrerer vi også andre oplysninger om dig, f.eks. om du har børn i husstanden, hvilket postnummer, du bor i, eller andre oplysninger, som du konkret giver os. Vi bruger disse yderligere oplysninger udelukkende for at tilpasse de tilbud og nyheder specifikt til dig.

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på Bo Grønts hjemmeside. Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig.

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbrev. Du kan altid framelde dig ved at skrive en e-mail til mail@bo-groent.dk eller framelde dig direkte i et af nyhedsbrevene, vi sender dig, eller direkte på hjemmesiden bo-groent.dk.

Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker eller framelder vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os på:

Bo Grønt A.m.b.A.

Holmstrupgårdvej 20
8220 Brabrand
Telefonnummer: 78 10 71 10
E-mail: mail@bo-groent.dk

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

Senest opdateret den 25. maj 2018