Planter til haven

I Bo Grønts flotte havecentre, kan du få alle de kvalitets planter til haven som du har brug for. Derudover får du altid gode råd, vejledning og grogaranti med i købet. Vi leverer planter til haven med en professionel indstilling.

I vores kæmpe udvalg af friske og smukke planter til haven, finder du altid årstidens bedste muligheder for at forny haven. Året rundt åbner der sig nye muligheder til dig der vil komponere en have der lever. Lad Bo Grønt hjælpe dig med projektet.

Smukke planter til havens mange muligheder

Vi inviterer dig ind i Bo Grønts mange havecentre til en rundvisning i vores grønne univers. Vi tilbyder dig samtidig et unikt udvalg af smukke planter til haven. Vores dygtige gartnere og personale kan finde frem til de planter til haven, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Bo Grønt tilbyder kvalitets planter til haven, uanset om du vil have blomstrende buske eller træer, i forårets tidligste uger, velsmagende frugter fra æble- eller pæretræer, i sensommeren og efteråret, eller du vil have stedsegrønne træer der pryder haven sommer og vinter.

Vi har planter til haven der aldersmæssigt spænder helt fra det mindste blomsterfrø eller plantespire, til det klassiske aldrende bonsai-træ. Ligeledes kan vi give dig plante-inspiration i alle farver og størrelser. Kom ind i ét af de mange Bo Grønt havecentre, og hør mere om den bedste løsning til din have.

Planter til haven og professionel vejledningDiscovery-004

De 4 årstider giver hver især nye muligheder for fornyelse af dine planter til haven. Samtidigt er det ikke helt ligegyldigt hvor og hvornår du sætter dine planter til haven. De optimale forhold for den enkelte plante, kan du naturligvis få mere at vide om i dit lokale Bo Grønt havecenter.

Ligeledes er der også gode råd at hente hos Bo Grønt, når du skal beskære dine træer og buske. En forkert udplantningsstrategi, forkert timing og beskærings metode, kan være ødelæggende for planternes udseende og muligheder for at overleve.

Vi ved alt om dine planter til haven

Du er altid velkommen med spørgsmål omkring dine planter til haven i vores Bo Grønt havecentre. Vores dygtige personale vil altid hjælpe dig bedst muligt.

Få automatisk de seneste gode tilbud fra Bo Grønt tilsendt. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her.