Planteskole

Bo Grønt er en frivillig kæde af selvstændige planteskoler fra Jylland, Fyn, Sjælland, Bornholm og Færøerne.

Hver enkelt planteskole og butik har et stort og unikt udvalg af kvalitetsplanter, haveartikler og indretning til dit hjem og din have. Gå på opdagelse i vores fantastiske planteskoler og butikkers grønne verden og bliv inspireret.

Find noget til dig selv – eller find en gave i de flotte planteskoler og butikker

I Bo Grønt kæden er det hver enkelt planteskole og butik der holder sig ajour med, hvad der rører sig i tiden. Med et overvejende fokus på faglighed, kvalitet og udvalg, giver den enkelte planteskole og butik dig altid det du søger, uanset om det er dig selv, dit hjem eller din have der skal forkæles. Du kan med garanti også blive inspireret til flotte, spændende og unikke gaver i de mange Bo Grønt planteskoler og butikkers store udvalg.

På alle planteskolerne og i butikkerne kan du eksempelvis finde en serie af særligt udvalgte haveartikler, som vi kalder for ”Green Garden” serien. Haveartiklerne udmærker sig ved at være særligt anvendelige i private have her i Nordeuropa og Danmark. Prismæssigt kan disse professionelle produkter konkurrere med de mere hobbybetonede mærker på markedet. Derved sikrer Bo Grønt og ”Green Garden” dig god kvalitet til lave priser.

Bo Grønt planteskoler og butikker i hele landet

Bo Grønt udsprang som butikskæde fra to planteskoler og havecentre i midt 80’erne. Nærmere betegnet så Bo Grønt planteskolekæden dagens lys ved en stiftende generalforsamling i 1986, og har med en målrettet og struktureret fælles markedsføring slået navnet fast som et kvalitetsstempel for den enkelte planteskole og butik.

De mange Bo Grønt planteskoler og butikker i hele landet, opretholder samtidigt et ensartet og højt fagligt niveau, ved løbende at uddanne personale i produkter og metoder, ligeledes nyder planteskolernes kunder godt af ensartede lave priser som følge af kædens samarbejde.

Få de seneste gode tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.