Roser til haven

Få inspiration og se de flotteste roser til haven i dit Bo Grønt havecenter. Med et kæmpe udvalg i roser til haven, er det altid en fornøjelse at gå på opdagelse i vores blomstrende univers.

Vores dygtige gartnere sørger altid for at vi har et bredt udvalg af de mest populære roser til haven, samt en række unikke og specielle blomster og planter til dig der vil skabe en særlig have med personlighed.

Stærke og smukke roser til havenW

Meget få blomster har den samme elegance og hårdførhed som roser har. Derfor anbefaler vi gerne roser til havens smukkeste bede. Uanset om det vilde eller storblomstrende roser, buketroser, klatreroser, engelske roser, opstammede roser, buskroser eller bunddækkeroser du leder efter, kan du finde et bredt udvalg i de ejlige Bo Grønt havecentre.

Vores mange roser til haven, om de kommer i potter klar til udplantning, eller som barrodsroser, tåler det danske klima, endda bedre end mange andre blomsterarter. Roserne kommer igen år efter år, blomstrer i en lang periode og skal have minimal plantepleje.

Få råd og vejledning om dine roser til haven

Hos Bo Grønt kan du få råd og vejledning om pasning af dine nye roser til haven. Udplantning, beskæring og sygdomme er nogle af de emner og spørgsmål vi dagligt hjælper vores rosekøbere med. Du er altid velkommen til at spørge vores dygtige personale til råds om dine nye roser til haven. Sammen får vi hurtigt dit rosenbed til at pryde haven, specielt fra maj til oktober.

Vi kan også hjælpe dig med at sammensætte et rosenbed af dine yndlingsroser, i forskellige niveauer eller i mange strålende farvekombinationer. Lad vores professionelle viden blive din inspiration og vejledning, dermed ender du med et smukt resultat der gør din have til noget særligt.

Roser til haven i den bedste kvalitet

Når vi tilbyder dig et kæmpe udvalg af roser til haven, er det altid indkøbt fra de dygtigste gartnerier, og dyrket under kontrollerede forhold. Dermed kan vi altid sikre, at du får den bedste kvalitet hjem til haven. Vi vil altid vores blomster og vores kunder det bedste. Prøv at kigge forbi et af vores flotte Bo Grønt havecentre.

Du kan også få de seneste gode tilbud fra Bo Grønt tilsendt. Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her.