Træer til haven

I dit Bo Grønt havecenter, kan du finde alle typer træer til haven. Vi tilbyder ligeledes alle størrelser træer til haven. Vi har altid et kæmpeudvalg i flotte og hårdføre træer til haven.

Da dit Bo Grønt havecenter altid forhandler den bedste kvalitet, kan du være sikker på at vores træer til haven har det bedste udgangspunkt. Derudover får du altid gode råd, vejledning og grogaranti med i købet.

Smukke træer til havens miljøScarlett_k

Kom ind til dit Bo Grønt havecenter, vi kan sammen spore os ind på hvilke træer til haven, der passer bedst til dine behov og ønsker. Uanset om du vil have frodige frugttræer til at forsøde sommer og efteråret med, stedsegrønne træer der pryder haven sommer og vinter eller du vil have storblomstrende træer i det tidlige forår, så har vi løsningen parat til dig.

Ønsker du at følge træet fra den helt tidlige begyndelse, eller har du mere brug for et ”voksent” træ, der har godt fat. Vi har træer til haven i alle aldre og størrelser. Kom ind og hør mere om en løsning der passer til dig og din have.

Få råd og vejledning til hvornår du skal jeg plante dine træer til haven

Årstiderne skifter, og de mange træsorter og størrelser stiller forskellige krav til udplantningen. Helt præcist hvornår forholdene er ideelle for det enkelte træ, kan du naturligvis få mere at vide om i dit lokale Bo Grønt havecenter.
Ligeledes er der også gode råd at hente hos Bo Grønt til hvornår og hvordan du skal beskære dine træer. Forkert udplantning og forkert beskæring, både i forhold til timing og metode, kan være fatale for træets udseende, og i værste fald for træets muligheder for at overleve.

Vi ved alt om træer til haven

Uanset hvilket spørgsmål du har vedrørende træer til havens indretning, vil og kan vores dygtige personale hjælpe dig. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og bede om råd og vejledning, i et Bo Grønt havecenter.

Find de seneste gode tilbud fra Bo Grønt, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.